Privacy Statement

Bron van Wijsheid 

26 november 2020 

Je privacy is voor Bron van Wijsheid van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd correct gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij onze webwinkel doen met de informatie die we over jou te weten komen. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met ons. 

- Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om de bestelling af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht). 

- Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met: 

- Onze betalingsprovider Mollie Bv. 
- MijnWebwinkel.nl 
- PostNL
- Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan eerst informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft. Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt. 

- Reclame
Wij willen jou graag nieuws sturen over nieuwe producten en diensten. Dit doen wij per e-mail en via social media. Je kunt je op ieder moment hiervoor afmelden. Elke e-mail bevat een afmeldlink en je kun ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

- Locatie
Soms is het nodig voor onze webwinkel https://bronvanwijsheid.myonline.store om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie. Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus ook altijd hun privacyverklaringen. 

- Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). 

- Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics als informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren. 

- Beveiliging
Beveiliging van persoongegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. 

- Wijzigingen in deze privacyverklaring 
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij uiteraard ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. 

- Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie gegevens hieronder. 

Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. 

- Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Onze contactgevens:

Bron van Wijsheid 
Rijnstraat 33
5626 AM, Eindhoven
info@bronvanwijsheid.nl 

© 2020 - 2021 Bron van Wijsheid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel